Menu
Your Cart

Reparatie

Horloge reparatie

Moderne en oude vintage opwindhorloges, automaten, chronografen, en natuurlijk de meest voorkomende quartz uurwerken kunnen ter reparatie gebracht worden. Of voor het vervangen van een batterij is geen enkel probleem. In de meeste gevallen kan de batterij van uw horloge binnen een half uurtje vervangen worden.


Klokken reparatie / restauratie

Wij geven eerst een vrijblijvende prijsopgave, voordat u beslist of u de klok laat repareren of zelfs laat restaureren. Ook de voor de antieke uurwerken bent u aan het juiste adres. Ze kunnen in ons eigen atelier gerepareerd worden.


Goud en zilver reparaties

Wij werken samen met ervaren, gepassioneerde goudsmeden. En bekijken samen naar de mogelijkheden om het sieraad in orde te maken. Of misschien laat u iets nieuws ontwerpen wat u dan met veel plezier zult dragen. En wat dacht u van een gedenksieraad? vraag naar de mogelijkheden in de winkel.


Graveren

Vingerafdrukken of een handgemaakte tekening kan allemaal worden gegraveerd in een sieraad. Zo maakt u uw sieraad persoonlijker, zelfs een handtekening kan. En bij de trouwringen mag de trouwdatum en de naam van de partner zeker niet ontbreken. Ook horloges kunnen worden gegraveerd op de achterkant van het klokje.