Menu
Your Cart

Over ons



Juwelier van Stegeren is al ruim 30 jaar een begrip in de regio. Onze winkel is gevestigd in de Boterhoek, midden in het centrum van Best, waar wij u met veel plezier en een warm hart verwelkomen.

Wij hebben een uitgebreide, stijlvolle en modieuze collectie van horloges, sieraden en trouwringen voor de mooiste dag van u leven. Ook met onze uitgebreide diamant sieraden zult u prachtig shinen.  

Verder zijn er vakbekwame medewerkers in dienst die voor u klaar staan om te adviseren bij uw aankoop of reparatie. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Tevens bieden wij een uitstekende service aan, hebben we een eigen goudsmid in dienst om uw sieraad helemaal naar wens te maken. De ervaren, gepassioneerde horloge/ klokkenmaker is ook zeker niet te missen in ons team.

Onze webwinkel kan handig zijn, maar uiteindelijk gaat er toch niets boven de échte beleving bij Juwelier van Stegeren. Neem nu die mooie collectie van Seiko horloges, die moet je toch aan je pols zien? Hetzelfde geldt voor alle andere prachtige sieraden- en horloge merken. Onze site geeft u een indruk met welke prachtige merken wij werken.

U bent van harte welkom in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!