Menu
Your Cart

Gc horloges

Gc horloges

GC staat voor Guess Collection en vertegenwoordigt een perfecte mix van mode en kwaliteit in Zwitserse horloges. De GC-missie is het produceren van ‘slimme luxe’: een kwaliteitshorloge met een modern ontwerp voor een betaalbare prijs voor dames en heren. Daarom straalt een GC horloge succes en stijl uit, zonder in te leveren op modebewustzijn.Brand: Gc horloges
Dit stijlvolle 2-tone dameshorloge uit de Gc CableBijou serie is één van de meest elegante maar stoere horloges. De diameter van de kast is 36 mm. De lunet met kabeldetail rondom valt direct op. De elegantie komt naar voren door de zachte parelmoer wijzerplaat met goudkleurige index. De goudkleurige..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Brand: Gc horloges
De Gc CableChic horloges zijn een van de meest elegante maar stoere dameshorloges uit de Gc collectie. Dit horloge is echt een fashion statement en eindeloos te combineren. De zilverkleurige lunet met kabeldetail rondom valt direct op. De elegantie komt naar voren door het zachte parelmoer op de wij..
€449,00
Excl. BTW:€371,07
Brand: Gc horloges
De Gc CableChic horloges zijn een van de meest elegante maar stoere dameshorloges uit de Gc collectie. Dit horloge is echt een fashion statement en eindeloos te combineren. De bicolor lunet met kabeldetail rondom valt direct op. De elegantie komt naar voren door het zachte parelmoer op de wijzerplaa..
€479,00
Excl. BTW:€395,87
Brand: Gc horloges
Dit modieuze dameshorloge uit de Gc LadyChic serie is een tijdloos model met een elegante twist. Dit horloge is voorzien van een zachte parelmoer guilloche wijzerplaat die bedekt is met saffier gecoat mineraalglas. De kast heeft een diameter van 32 mm en de roségoudkleurige wijzers zijn voorzien van..
€329,00
Excl. BTW:€271,90
Brand: Gc horloges
Dit modieuze zilverkleurige dameshorloge uit de Gc LadyChic serie is tijdloos elegante twist. De elegantie zit in de zachte parelmoer wijzerplaat die bedekt is met saffier gecoat mineraalglas. De kast heeft een diameter van 36,5 mm en de roségoudkleurige wijzers zijn voorzien van een Super-LumiNova ..
€429,00
Excl. BTW:€354,55
Brand: Gc horloges
Dit modieuze goudkleurige dameshorloge uit de Gc LadyChic serie is tijdloos en heeft een elegante twist. Het horloge is easy to wear. De elegantie zit in de zachte parelmoer wijzerplaat die bedekt is met saffier gecoat mineraalglas. De kast heeft een diameter van 36,5 mm en de goudkleurige wijzers z..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Brand: Gc horloges
Dit sportieve dameshorloge uit de Gc LadyChic serie is een echte musthave! Dit horloge is voorzien van een donkere parelmoer wijzerplaat die bedekt is met saffier gecoat mineraalglas. De kast heeft een diameter van 36,5 mm en de zilverkleurige wijzers zijn voorzien van een Super-LumiNova coating. De..
€529,00
Excl. BTW:€437,19
Brand: Gc horloges
Dit chique zwarte dameshorloge uit de Gc PrimeChic serie is de musthave van dit seizoen! De bijpassende zwarte guilloche wijzerplaat met zilverkleurige Arabische cijfers maken dit horloge speciaal en makkelijk te combineren met iedere stijl. De horlogekast heeft een diameter van 36 mm en de zilverkl..
€519,00
Excl. BTW:€428,93
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8